deze instellingen zouden het grootste moncler outlet sale deel

Thursday, 19. December 2013

Grote banken moeten de hervormingskosten voor hun rekening nemen

LONDEN, 5 juli (Reuters) Groot-Brittannië Building Societies Association moncler jas dames sale (BSA) zei dat grote banken de meeste hervormingskosten voor het Britse banksysteem moeten dragen en moncler jas heren dat Lloyds Banking Group de omvang van haar moncler dames desinvestering moet vergroten om haar macht in de markt te verminderen.

De BSA zei in haar antwoord op voorgestelde hervormingen door de Britse Onafhankelijke Commissie voor het Bankwezen (ICB) moncler jassen heren dat deze in verhouding moeten staan ​​tot het risico dat verschillende financiële organisaties met zich meebrengen.

complexe systeembanken veroorzaken het grootste risico moncler jassen voor het systeem en hun moncler jas dames falen heeft de grootste impact. deze instellingen zouden het moncler outlet sale grootste moncler outlet sale deel van de kosten van hervormingen moeten dragen om de kosten van mislukkingen te internaliseren, zei Adrian Coles, de algemeen directeur van BSA in een verklaring.

Het ICB, dat vorig jaar moncler sale werd opgericht om wijdverbreide hervormingen te overwegen moncler jassen outlet voor een sector die zwaar was verbrand door moncler jassen heren sale de kredietcrisis, zei dat het zijn eindrapport op 12 september zou publiceren.

De moncler jas outlet datum is waarschijnlijk een van de meest langverwachte evenementen dit jaar 2018 moncler voor het bankwezen, hoewel het ICB de waarschijnlijke hervormingen schetste waar het naar streefde https://www.monclerjassenherenoutlet.nl bij de moncler jassen dames sale publicatie van een tussentijds rapport in april.

De BSA riep Lloyd’s Banking Group ook op om moncler heren haar desinvesteringen te vergroten, omdat haar aandeel het een krachtige positie toekent die het in zijn voordeel zou kunnen gebruiken in meer normale marktomstandigheden.

Lloyds heeft de opdracht gekregen om 632 moncler jas sale filialen door Europese regelgevende instanties te verkopen als de prijs van de borgtocht door de belastingbetaler. De veiling is aan de gang en de biedingen voor de eerste ronde zijn gepland op moncler uitverkoop 11 juli, twee moncler jassen dames mensen die bekend zijn met het proces hebben het dinsdag aan moncler outlet Reuters verteld.

De verkoop zou meer dan 3 miljard pond kunnen opbrengen, hebben analisten geschat. De veiling met de codenaam Verde biedt een kans om Groot-Brittannië zevende grootste bank te maken in een klap.

De BSA zei ook dat elke ringhekwerk van essentiële retailactiviteiten van banken het volledige bedrijfsmodel van moncler jas heren sale onderlinge maatschappijen zou moeten omvatten.

In haar voorlegging aan het ICB op maandag waarschuwde moncler nederland de British Bankers Association (BBA) dat belangrijke aspecten van de ICB-uiteindelijke aanbevelingen in strijd zouden kunnen zijn met het internationale regelgevingshervormingsprogramma voor de financiële sector. (Reporting by Rhys Jones. Montage door Jane Merriman).